fbpx

Happy Girl Camille

Leeftijd: 29 jaar - Woonplaats: Gent

Camille was op zoek naar een manier om terug die happiness die ze meestal uitstraalt naar boven te brengen. De afgelopen maanden geraakte ze niet meer in die oude broeken. Happy You zorgde voor een frisse start naar een gezondere levensstijl.

Scroll animation page

Waarom met happy you begonnen
Ik was de afgelopen maanden weer bijgekomen qua gewicht en ik kon niet meer in al mijn broeken. Hierdoor voelde ik me ook niet optimaal in mijn vel. Bovendien ben ik gluten en lactose gevoelig en is het niet altijd gemakkelijk om hiervoor een aangepast gezond Food programma te vinden.

Wat waren jouw verwachtingen ?
Ik hoopte met Happy you mij terug beter in mijn vel te voelen. Maar het was nog belangrijker dat het voor mij niet aanvoelde als een “crash” dieet, maar dat het programma haalbaar is zodat ik na 30 dagen niet opnieuw in mijn oude gewoontes zou duiken. Ik was dus heel benieuwd naar hoe de Food bible mij een andere verfrisserende en vooral gezondere kijk kon geven op mindful eten.

Is de klik gemaakt op lange termijn?
Die 30 dagen zijn eigenlijk voorbij gevlogen en ik heb niet het gevoel gehad dat ik een dieet heb gevolgd.
Ik heb heel veel nieuwe gezonde recepten ontdekt, verschillende gezondere Food alternatieven voor ongezondere gerechten en mijn hunker naar zoet was enorm verminderd. Het happy you programma heeft een boost gegeven om deze nieuwe manier van eten en leven verder te zetten.

Waren de gerechtjes & tips behulpzaam?
De gerechtjes van Xenia hebben mij enorm geïnspireerd en maken nu- maanden na het happy you programma – nog deel uit van mijn wekelijkse foodmenu. Ondertussen hebben mijn familie en vrienden al kunnen meeproeven – en genieten van de heerlijke mediterraanse recepten. Ze bieden een gezond én lekker alternatief voor vele koolhydraten rijke recepten.

Ook haar handige tips bij het leren lezen van verpakkingen waren erg waardevol.

Zou je Happy You aanraden aan vrienden of familie?
Een happy Camille gaat niet onopgemerkt voorbij. Mijn omgeving heeft duidelijk gezien hoe ik mij beter in mijn vel voelde. Ondertussen zijn mijn papa en zijn vriendin ook begonnen met het Happy you programma en zijn ze zien er opmerkelijk gelukkiger en gezonder uit!

Wil jij je ook terug goed in je vel voelen?

Bestel Happy You nu