fbpx

Over Happy You

Happy You is een 30 dagen durend voedingsprogramma dat in 3 etappes de basis legt voor een nieuw eet- en leefpatroon. Reset, Rebalance en Reborn: in 3 x 10 dagen begeleidt initiatiefneemster en diëtiste Xenia Protogeros je naar een nieuwe ik. In haar praktijk merkt ze als voedingsexpert dagelijks dat vrouwen en mannen moeilijk zichzelf en hun lichaam leren aanvaarden en graag zien. Met Happy You wil ze daarom het probleem aan de basis aanpakken en de relatie met en de blik op je lichaam veranderen door je bewust naar voeding, beweging en slaap te laten kijken.

Happily different?

Met Happy You start je 30 dagen lang de dag met een dosis natuur in druppelvorm voor extra energie en doorzettingsvermogen. Voor het happy lichaam zorgen de recepten, richtlijnen en voedingsinzichten; voor het happy hoofd zijn er o.a. meditatietechnieken, slaap en - skincare tips.

Het is net in deze holistische aanpak dat Happy You verschilt van andere programma’s. Happy You is geen kortstondig crashdieet dat je nadien met een jojo-lijf opzadelt. Door naast een gezonde benadering van voeding ook heel hard in te zetten op het reduceren van stress (m.n. het stresshormoon cortisol dat een uiteindelijke vertragende werking op de schildklier kan hebben), het verbeteren van slaap en het mindfull omgaan met je omgeving en jezelf, maakt Happy You je weerbaar en hongerig naar energie en positiviteit.

Hiermee is Happy You uniek in België. Bovendien werd het programma uitgewerkt na jaren praktijkervaring van Xenia, bijkomende orthomoleculaire studies en evidence-based practice.

Happy how?

reset | rebalance | reborn

De Happy You supplementen met energizing en metabolisme-stimulerende druppels helpen je bij het vinden van een ochtendritueel en structuur voor de rest van de dag. De samenstelling (op basis van L Carnitine, Choline, Guarana, Camelia Sinensis, Chroom, vitamine C) werd zorgvuldig samengesteld op basis van de gunstige natuurlijke eigenschappen en ondersteunt de focus van het stadium waarin je je op dat moment bevindt. Waarom een vloeibaar supplement? Aan het begin van een ‘dieet’ treedt er nog te vaak een sterk hongergevoel op. Het lichaam moet zich namelijk snel aanpassen aan de verandering. Dit gaat ten koste van het energiepeil.

RESET

Hierin maak je komaf met je slechte gewoontes en zet je de eerste stappen naar een nieuwe structuur. D.m.v. slaap, meditatie, oefeningen en minder belastende voeding breng je je lichaam terug naar start.

REBALANCE

Vanaf dag 10 werken we aan het verminderen van stress dmv meditatie, mindful eating en andere technieken waarbij je een rustiger gevoel opbouwt. Kwaaltjes als nachtelijk zweten, acne en vermoeidheid kunnen verdwijnen en zowel in je hoofd als je lichaam voel je een nieuw evenwicht.

REBORN

Nu zijn de resultaten van je nieuwe jij ook aan de buitenkant te zien. Er wordt gefocust op routines die je hernieuwde glans onderhouden en versterken. Van skin care tot een gezonde darmflora. Eens ‘reborn’ zijn de fundamenten van een nieuwe levensstijl gelegd en sta je sterk genoeg in je schoenen om je nieuwe pad verder te bewandelen.

Happy food

Mindfull eating

Doe je eetpatroon stralen als je gave huid en de zon schijnen op je zelfbeeld. Laat dan zo de weegschaal glimlachen van voor tot na de komma. Jouw Happy You-parcours zou niet compleet zijn zonder nieuwe eetgewoontes. Mindfull eating is hierbij enorm belangrijk. Xenia’s kennis over orthomoleculaire therapie maakt dat ze voeding breder ga inzetten en je niet met restricties maar met inzichten laat leven. Gedurende 30 dagen ga je de relatie met en de blik op je lichaam volledig veranderen door bewuster en duurzamer naar voeding te kijken.

De Food Bible en de 30 Days of Happiness zorgen voor je happy body a.d.h.v. inspirerende richtlijnen en voedingsinzichten. Ze leren je hoe je een balans vindt tussen de juiste proportie eiwitten, koolhydraten en vetten, hoe je moet kruiden en opnieuw leren genieten van healthy food. De Griekse achtergrond van Xenia houdt de recepten innovatief, fris en smakelijk! Met Happy You ga je zo in 30 dagen naar maximale herstel en evenwicht.

Klaar voor een nieuwe start?

Voel je goed van binnen en buiten.
Ga met Happy You in 30 dagen naar herstel en evenwicht.

Begin hier je happy lifestyle