fbpx

Happy Girl Lirie

Leeftijd: 28 jaar - Woonplaats: Antwerpen

Meet Lirie, enthousiaste meid uit Luik en één van de eerste Happy You klanten. Ze begon met veel goesting aan haar 30 dagen “challenge”. Ontdek haar verhaal hieronder.

Scroll animation page

Waarom gestart met HY?
Omdat ik op eigen initiatief vaak ben hervallen in slechte eetgewoontes na een ‘cheat day’ daarnaast hou ik ook enorm van zoete dingen en ging er geen dag voorbij zonder een snackje. Ik was benieuwd of ik ‘mindful’ kon leren eten.

Wat waren jouw verwachtingen?
Ik wou met dit programma graag mijn ongezonde levensstijl een volledige switch geven in deze 30 dagen ‘challenge’.

Is je klik gemaakt op lange termijn?
Absoluut! Ik ben meer bewust van wat ik eet en in plaats van altijd de auto te nemen pak ik nu vaker mijn fiets. Die lag ergens in een verloren hoekje onder het stof in mijn garage 😄

 

Waren de gerechtjes en tips behulpzaam?
Zeker en vast! Ik heb ook bepaalde dingen ontdekt die ik daarvoor niet at zoals bv kikkererwten, super lekker én gezond.

Het programma is niet goedkoop maar je krijgt waar voor je geld, je krijgt levenslang toegang tot alle documenten, E-books, het werkboek en de video’s. Een investering in mezelf, waar ik me goed voel ik mijn vel, dat is pas onbetaalbaar!

Zou je het aanraden aan vrienden en familie?
Ik raad dit zeker aan. HappyYou heeft voor mij een duwtje in de rug gegeven naar een gezondere levensstijl en de resultaten die ik wou heb ik hiermee ook bereikt.

Wil jij je ook terug goed in je vel voelen?

Bestel Happy You nu