fbpx

Happy Girl Shana

Leeftijd: 27 jaar - Woonplaats: Brussel

Shana was van dag 1 een overtuigde volger van Happy You en kon niet wachten om vanaf de lancering met het product te starten. Na 30 dagen won ze al haar zelfvertrouwen terug! Lees hieronder over haar welness journey.

Scroll animation page

Waarom gestart met Happy You?
Met Happy You wou ik de authentieke versie van mezelf worden. In eerste instantie mijn relatie met voeding herstellen, daarenboven wou ik me goed voelen in mijn vel, mijn eigenwaarde herstellen, geven wat mijn lichaam verdient door middel van zelfzorg én het geluk opnieuw ervaren in al wat het leven te bieden heeft. Happy You gaf me de kickstart tot succes.

Wat waren jouw verwachtingen?
In eerste instantie lag mijn focus op gewichtsverlies. Ik had de visie dat gewichtsverlies gelijk stond aan geluk. Happy You biedt jou zò veel meer, namelijk een perfecte balans tussen beweging, lichaam en geest.

Is de klik gemaakt op lange termijn?
Mijn traject met Happy You heeft me enorm veel gegeven, waaronder een volledig herstel van mijn relatie met voeding, slaapritme, verlaagd stressniveau, mindfulness, stralende huid, boordevol energie, wat resulteert in ‘better me – happy me’. De ontwikkelde levensstijl, hou je met gemak aan. De nieuwe gewoonten neem je levenslang mee, waardoor je op een stabiel  blijft zonder jojo-effect.

Ik heb enorm veel gehad aan Xenia haar tips, planning is inderdaad alles! Vooraleer ik Happy You leerde kennen dacht ik de hele dag over wat ik ‘s avonds zou eten, vaak bestelde ik dan gewoon maar wat. Nu maak ik in het begin van de week mijn planning en dat geeft me rust, ook de tips ivm mindful eten en intuïtief eten hebben me meer kalmte gegeven.

 

Waren de gerechtjes behulpzaam?
De gerechten van Xenia hebben me werkelijk geïnspireerd. Ik heb een passie voor koken ontdekt in de overheerlijke menu’s die verfrissend zijn gezien haar Griekse achtergrond. Ik heb allerhande kruiden ontdekt die smaakvolle gerechten opleveren en je kan genieten van de verschillende aromas. De samenstellingen zijn zeer gevarieerd en bijzonder lekker. De verscheidene plats zijn snel, efficiënt en geven je een houvast waarmee je zeer gemakkelijk aan de slag kan.

Zou je Happy You aanraden aan vrienden of familie?
Happy You heeft me de boost gegeven die ik nodig had en dat heeft iedereen in mijn nabije omgeving geweten. Happy You geeft je in 30 dagen de nodige start naar jouw stralende, prachtige persoon, de allerbeste versie van jezelf.

Wil jij je ook terug goed in je vel voelen?

Bestel Happy You nu