Happy Girl Yana

Leeftijd: 30 jaar - Woonplaats: Antwerpen

Yana is zelfstandige en heeft samen met haar partner 4 kledingzaken. Ook bij haar kwamen tijdens de lockdown de coronakilootjes aan. Hieronder kan je haar Happy You parcours terugvinden.

Scroll animation page

Waarom gestart met HY?
Ik ben zelfstandige (samen met mijn partner heb ik 4 kledingzaken) en tijdens lockdown één raakte ik al snel de regie over mijn dagdagelijkse gewoonten kwijt. Een gebrek aan vaste planning, angst, emoties die hoogtes en laagtes kende… You name it. Geen prettig gevoel. Toen lockdown drie voor de deur stond was ik dit gevoel grondig beu, maar ik wist dat ik drastische veranderingen zou moeten toepassen op mijn huidige levensstijl om resultaten te boeken.

Wat waren jouw verwachtingen?
Ik wilde graag de touwtjes weer in handen nemen over mijn mentale en fysieke gezondheid en hoopte een kickstart te krijgen met Happy You.

Is je klik gemaakt op lange termijn?
Ja, daar ben ik wel zeker van! Ik heb de 30 dagen challenge met glans beëindigd en heb het plezier van gezonde voeding en lekkere, gezonde drankjes (zoals thee) leren ontdekken. Ondertussen sport ik 2x per week, ook dat was iets wat ik al bijna 3 jaar niet meer overwogen had. Stom, want eens je start voel je jezelf voldaan en gelukkig. Je voelt je lichaam week na week sterker worden.

Hoeveel kg of cm’s ben je kwijt? Of broekmaat?
Ik pas terug in kledingstukken die toch al een tijdje in de kast hingen te wachten op mij! (Lees: Méér dan een jaar) 😅 Een heel fijn gevoel… Ik krijg mijn broekriemen enkele gaatjes meer dicht, voor mij het ultieme bewijs dat de cm’s ook effectief naar beneden zijn gegaan.

Waren de gerechtjes behulpzaam?
Zeker weten, het is altijd fijn om inspiratie voorgeschoteld te krijgen. Zelf kom je vaak niet verder dan de “dagelijkse kost” en afwisseling is key volgens mij in een gezonde levensstijl.

Zou je het aanraden en vrienden en familie?
Zeker wel, ik vind het zalig de dag te starten met een groot glas water + HY. Het geeft me een prettig gevoel, een soort van me-time momentje. Ik begin de dag met meer energie en meer goede moed om bewust te kiezen voor een gezonde levensstijl.

Wil jij je ook terug goed in je vel voelen?

Bestel Happy You nu