fbpx

Moeder en dochter

mama Christel en dochter Inge- Woonplaats: Hove
Scroll animation page
Waarom gestart met HY?
Inge: Na enkele maanden ziek te zijn, begon ik plots bij te komen. Ik had geen energie of fut om iets te doen. Ik lette hard op mijn eten maar dit zorgde er enkel voor dat ik nog minder energie had. Ik moest hier iets aan doen.
Vorig jaar had Xenia mij al begeleid naar een gezonde levensstijl. Toen ik zag dat ze met Happy You uitkwam wou ik het zeker proberen. Ik wou niet een streng dieet gaan volgen dat ik nooit zou kunnen volhouden. En Happy You is dat zeker niet!
Christel: Vorig jaar had ik een paar nieuwe zomerbroeken gekocht.  Toen ik ze enkele weken geleden terug had aangetrokken, zat geen enkele broek nog gemakkelijk.  Geen 5 minuten later moest ik ze terug uittrekken want ik voelde me vreselijk ongemakkelijk.  Ook het laatste bloedonderzoek bij de dokter was niet wat ik had verwacht.  Te hoge cholesterol. Oppassen geblazen of anders medicatie hiervoor nemen.
De weegschaal duidde ook aan dat mijn gewicht te hoog werd.  Natuurlijk voor een vrouw in haar menopauze is het niet altijd gemakkelijk om dit onder controle te houden.  Daarom moest ik er zeker iets gaan aandoen.  Ik voelde me niet meer gelukkig in mijn vel.
Mijn dochter was 2 weken daarvoor begonnen met Happy You en ze vertelde me hoe goed ze zich hierbij voelde.  Het was ook al duidelijk zichtbaar dat ze haar gewoontes had aangepast.
Ik dacht bij mezelf, wat zij kan, kan ik ook.  En zo ben ik gestart met Happy You.  We moedigen elkaar aan en wisselen regelmatig receptjes uit.
Wat waren mijn verwachtingen?
Inge: Ik begon volle moed met Happy You. Er is geen dag geweest dat ik het gevoel had dat ik echt aan het diëten was. Na enkele dagen voelde ik dat ik terug energie kreeg. Stilletjes aan begon ik sporten ook terug op te bouwen. Ja, ik had de energie om dit eindelijk terug te doen!
Christel: Mezelf terug herkennen in de spiegel, de cholesterol terug normaal krijgen zonder medicatie.
Na één week voelde ik al een verschil.  Ik begon mezelf steeds meer te herkennen.
Dit gaf me zeer veel moed om verder te doen en ik had terug meer energie. Met de vakantie in het vooruitzicht wil ik me zeker goed voelen.  Mijn man en ik wandelen heel graag en ik wil zeker niet onderdoen als  we een berg moeten opgaan.
Is je klik gemaakt op lange termijn?
Inge: Door de goede begeleiding van Xenia heb ik durven kijken naar meer dan de weegschaal. Ik focus me zeer hard op die nummertjes en dat kan heel demotiverend werken. Nu ik terug in beweging ben komt er natuurlijk ook terug wat spiermassa bij. En dat kan soms een vertekent beeld geven op die weegschaal. Vandaar dat ik de raad heb gevolgd en de weegschaal heb weggezet.
Deze levensstijl is iets dat je makkelijk kunt volhouden. Want gezond eten is echt wel even lekker. Ik ben altijd voldaan en heb de nood niet meer om ’s avonds nog iets extra te knabbelen.
Christel: Dit is zeker een voedingsroutine dat ik kan volhouden.  Ten eerste het is lekker, niet ingrijpend en zichtbaar resultaat. En na een nieuw bloedonderzoek is de  cholesterol terug goed! Wat een gezonde levensstijl niet kan doen, toch?
Waren de gerechtjes en tips behulpzaam?
Inge: Ja dat zeker. Ik heb veel tips opgedaan! Ik hou van een zuiderse keuken dus het viel altijd in de smaak.
Ook de gezonde nagerechtjes zijn een succes. Zelfs mijn kindje eten er graag van mee! We vertellen natuurlijk dan niet dat het een gezond alternatief is e 😉.
Door haar tips zorg ik beter voor mezelf, ik heb een hele nieuwe ochtend- en avondroutine opgebouwd en dat geeft me rust!
Christel: Ja, deze hebben zeker bijgedragen.  Ook op het werk heb ik steeds een lekkere en gezonde lunch bij.  Mijn collega’s hun reacties zijn vaak van “dat ruikt lekker” of “dat ziet er heel smakelijk uit”.
Zou je het aanraden aan vrienden en familie?
Inge: Ja hoor! En dat hebben we ook gedaan. Na 2 weken bezig te zijn met Happy You, startte ook mij mama mee op. We kunnen elkaar aanmoedigen en receptjes uitwisselen.
Ook mijn vriendin wou er voor gaan en is nu ook begonnen met Happy You.
Happy You heeft me terug een Happy Me gemaakt! De hopen energie die ik terug heb gevonden, de centimeters die ik kwijt ben, ik voel me terug goed in mijn vel!
Christel: Ja, absoluut.
Ik ben super blij dat ik de knoop heb doorgehakt om met Happy You te beginnen.
Ik voel me niet alleen slanker maar ook “gezonder” en ik heb meer energie.  Blij dat mijn kleedje en die broeken terug passen. Maar vooral omdat ik me terug “Happy” voel.

Wil jij je ook terug goed in je vel voelen?

Bestel Happy You nu