fbpx

Dit is de ultieme ochtendroutine voor een gezonde huid

 

Dagelijks stel je de huid bloot aan allerlei schadelijke invloeden. Denk bijvoorbeeld aan regen, wind, zonlicht, warme en koude lucht. Om de huid daartegen te beschermen, volg je liever nauwgezet deze ultieme ochtendroutine op. 

 

Hoe je het ook wendt of keert: een goede ochtendroutine vereist wat aandacht. Als je weet dat het de conditie van de huid verbetert, heb je het er ongetwijfeld voor over. Maar wat wordt er dan precies van je verwacht?

Scroll animation page

Drink voldoende water 

 

Start je dag met… Water! Voeg Happy You samen met citroensap toe aan een groot glas water. Waarom Happy You? Het supplement bevat paullinia cupana: een nootachtig zaadje boordevol verbindingen met antioxiderende eigenschappen. Neem je het voor een lange tijd in, dan verbetert de staat van je huid aanzienlijk. Bovendien is het van uitermate belang om doorheen de dag voldoende te drinken (2 à 3 liter). Want, ja hoor, hydratatie is dé sleutel tot een zuiver, glanzend gezichtje. 

 

Beweeg met mate

 

Nadat je een glas met water achterover hebt gekapt, is het tijd voor een work-out. Zo’n 15 tot 30 minuten is voldoende om alle gifstoffen in je lichaam uit te zweten. Tip: was je gelaat na je sportsessie. Als je tijdens de training make-up draagt, zal het zich vermengen met zweet en de poriën verstoppen. 

 

Eet voedend

 

Maak je dan klaar voor een voedend ontbijtje met yoghurt en fruit. Een vrucht zoals peer mag absoluut niet ontbreken! Het bevat bètacaroteen, wat bijdraagt aan je stralende look. Let vooral op met suikers: het hoopt zich op in je lichaam en kan zich manifesteren in de vorm van acne. 

 

Masseer de huid

 

Je ochtendroutine beëindig je met een intensieve gelaatsmassage. Dat stimuleert de doorbloeding en bevordert de collageenproductie.  

Deze tekst is geschreven door Yannick Van Frausem

Wil jij je ook terug goed in je vel voelen?

Bestel Happy You nu