fbpx

Dominique en Jürgen blikken positief terug op de 10 Day Reset

Wil je jezelf opnieuw verbonden voelen met je lichaam? Ben je klaar om de zoektocht te starten naar een gebalanceerde levensstijl? Ben je bereid om je oude gewoonten aan de kant te schuiven? Op al deze vragen beantwoordden echtpaar Dominique en Jürgen volmondig ‘ja’. Met een hoop energie en doorzettingsvermogen dankzij de Happy-drops behaalden ze op slechts tien dagen tijd waanzinnige resultaten.

Scroll animation page

Meet Happy girl Dominique

 

Waarom ben je in eerste instantie met Happy You gestart?

“Wel, daar ga ik geen doekjes om winden: de feestdagen kwamen steeds dichterbij en om me goed in mijn vel (en outfit) te voelen, moest ik wat kilootjes verliezen. Hoewel dat met mijn chronisch schildklierprobleem niet altijd gemakkelijk is, heb ik bij Happy You dé oplossing gevonden.”

Voel je jezelf beter? Leg uit.

“De ultieme combinatie van gezond eten, de drops en meer ‘me-time’ hebben mijn verwachtingen ingelost. Met precies 3,2 kg minder op de weegschaal voel ik me frisser, fitter en gezonder.”

Hoe kijk je terug op het traject?

“Met Happy You heb je niet meteen het idee dat je een dieet volgt. Het voelt eerder aan als een nieuwe levensstijl die op lange termijn perfect vol te houden is. En juist omdat ik me nu stukken beter voel en goede resultaten boek, heb ik mezelf voorgenomen om een nieuwe kuur te volgen. Het zou me de boost en de kracht moeten geven om deze levensstijl aan te houden. Dank u wel Happy You om me een duwtje in de rug te geven en me te pushen naar de eerste stap in een gezonde richting.”

Meet Happy man Jürgen

 

Waarom ben je in eerste instantie met Happy You gestart?

“Ontwaken met het idee dat je al maanden niet hebt geslapen en de hele dag doorbrengen met een opgeblazen gevoel. Er bestaat niets vervelender dan dat, maar het was toch iets waar ik al maanden last van had en geen aandacht aan schonk. Maar toen kwam de 10 Day Reset van Happy You op mijn pad: middels gezonde voeding en een natuurlijk supplement is druppelvorm kwam mijn lichaam in een zogenaamde herstelfase. En dat heeft werkelijk wonderen gedaan.”

Voel je jezelf beter? Leg uit.

“Ik heb geen darmklachten meer, ik slaap beter en ik heb meer energie om te sporten. Kortom, een echte aanrader.”

Hoe kijk je terug op het traject?

“Hoewel ik twijfelde of het programma voor mij weggelegd zou zijn, ben ik ontzettend blij dat ik het heb overwogen. Nu mijn drang naar zoet heel sterk verminderd is, ik dagelijks slechts twee tassen koffie in plaats van tien tassen drink, de mediterrane gerechtjes me kunnen bekoren en in totaal 4,2 kg vermagerd ben, wil ik alleen maar verder blijven werken aan deze gezonde levensstijl.”

Wil jij je ook terug goed in je vel voelen?

Bestel Happy You nu