fbpx

Een kijkje in mijn 30 dagen durende transformatie programma ‘Happy You’.

Scroll animation page

Ben je klaar om je meer verbonden te voelen met je lichaam? Ben jij klaar voor een gebalanceerd leven? En heb je genoeg van dat opgeblazen gevoel?

Jouw nieuwe gezonde levensstijl begint hier. Door te starten aan dit programma, heb je een enorme sprong in de goede richting gemaakt voor je gezondheid, geluk en welzijn. Dit programma leert je hoe de percepties en gedrag van eten te veranderen. En hoe je uiteindelijk de juiste balans vindt die perfect bij jou past. Want gezondheid is een levensstijl en het moet gemakkelijk te beheren zijn alsook superleuk aanvoelen.

 

Eerst vertel ik graag over de 3 pijlers waarin het programma is opgedeeld. Enerzijds hebben we het voedingsgedeelte: je ontvangt de Food Bible, een gids waarin je meer uitleg vindt over het lezen van voedingsetiketten en nog tal van video’s met leuke tips & tricks. Deze informatie en educatie zijn de persoonlijke voedingsgidsen naar een gezondere levensstijl.

 

Dan hebben we het gedeelte lifestyle: hierbij hoort het Mindfull Playbook, een gids naar een stressvrijer leven. Mindfull eten staat hier op de voorgrond, ook hoe je jouw perfect ochtend- en avondritueel opbouwt, een slinger aan slaaptips. Gedurende het hele programma krijg je ‘houvanjelichaam’-  oefeningen, zie ze als zelfliefdetaken. Ze zijn ontworpen om jou te helpen jouw lichaam te respecteren en te waarderen en jouw relatie tussen geest, lichaam en voedsel te versterken. Het programma behandelt mijn principes voor het bereiken van rust in lichaam en geest. Het bevat tal van suggesties voor beweging, rust en zelfzorg.

 

Het laatste gedeelte zijn de recepten: je krijgt hiervoor de 30 Dagenplanner. Elke dag een ander gerecht, volgens de Happy You filosofie en zo leer je tegelijkertijd intuïtief koken. Ik geloof wel dat je moet koken om gezond te leven, maar het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Ik hou mijn maaltijden eenvoudig en ik eet waar ik me goed bij voel. Ontdek hoe je snelle, gemakkelijke en voedzame maaltijden kunt bereiden die heerlijk smaken. Voorbereiding is de sleutel tot succes! Het programma laat jou zien hoe je maaltijden plant, snel en gemakkelijk boodschappen doet en voedsel in bulk bereidt – en dat allemaal terwijl u geniet van het proces!

 

Ik heb deze tips zelf in het verleden lang toegepast, ook heb ik deze informatie geleerd tijdens mijn opleiding als erkend diëtiste & voedingswetenschapper. Happy You heeft een zachte benadering tot verandering, zonder extremen. De principes die ik eerder heb opgenoemd helpen je echt naar een vrijer gevoel rond voeding.

 

Aan het einde van het programma voel je je weer verbonden met je lichaam. Je opgeblazen gevoel verdwijnt, je heelt jouw relatie met voeding, stopt met crashdiëten en het tellen van calorieën. Je tilt je energiepijl naar een hoger niveau en je vindt een gewichtsbalans voor het leven. Je leert meer van jouw fitte lichaam te houden zonder nog op de weegschaal te gaan staan. Je zult in een mum van tijd voedzame maaltijden klaarmaken en genieten van een meer ontspannen, vredige gemoedstoestand. De Happy-drops werken ondersteunend om jouw doelen te bereiken!

Word lid van de Happy You -community & boek jouw vrijblijvend intakegesprek .

Voor extra ondersteuning kun je lid worden van onze speciale Facebook- en Instagram -communities.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Aan het einde van het programma voel je je weer verbonden met je lichaam. Je opgeblazen gevoel verdwijnt, je tilt je energiepijl naar omhoog en vind een gewichtsbalans voor het leven."

Wil jij je ook terug goed in je vel voelen?

Bestel Happy You nu