fbpx

Een leven vol goesting, overgoten met een sausje van sensualiteit

 

“Iedere vrouw heeft een inner goddess. Je moet alleen weten hoe je haar precies aanwakkert. Gun jezelf dus een dagelijkse shot sensual selfcare, want dat verdien je.” Katrien van Sensuelle (38) weet hoe: ze doet aan sensueel paaldansen én ijvert voor sensual empowerment. Via workshops, gesprekken, evenementen en collabs inspireert dit passionele manusje-van-alles je om de inner goddess in jezelf naar boven te toveren. “Jezelf en je lijf graag zien, roept seksuele energie op.”

 

Sinds 2017 is paaldansen voor Katrien uitgegroeid tot een echte passie. “Mijn innerlijke vrouwelijke kracht ontpopte.” Al snel transformeerde haar interesse en gedrevenheid voor alles wat met vrouwelijkheid te maken heeft in een business. Sensuelle connecteert en empowert vrouwen via sensuele content. “Het bewustwordingsproces dat bij mij in gang werd gezet, gun ik iedereen”, besluit ze. In dit interview vertelt ze hoe het zomaar kan.

Scroll animation page

 

Sensualiteit gaat gepaard met de intieme delen van een vrouw. Welke aanbevelingen zou jij geven om je inner goddess naar boven te halen?

 

“Zie jezelf graag, omarm jezelf. Heb jezelf lief. Al je vormen, golven en welvingen, elke kronkel in het lichaam en de geest. Verwen jezelf, raak je aan, masturbeer. Wanneer je in orgastische staat verkeert, kan je de wereld aan. En die energie heb je allemaal in je. Het is de kunst om het te laten stromen.

Ik investeerde in mezelf en volg samen met andere vrouwen het programma BEYOND bij een van m’n besties. Leen S., volledig #touchedbysensuelle, is seks- & relatiecoach. Met BEYOND begeleidt ze elke vrouw op de weg naar een orgastisch leven. Ze laat je jouw erotische brandstof vinden, zodat je het leven van je dromen kan creëren, door de kracht van seksualiteit.

Zo tover je de zogenaamde inner goddess dus naar boven. Zie het als een verrukkelijke way of life. Eens geproefd, wil je niet meer zonder.”

 

Wat betekent de term vaginale gezondheid? Welke redenen liggen volgens jou aan de basis?

 

“Raak vertrouwd met je eigen lijf. Een gezonde relatie met je lichaam is van ultiem (lees ook intiem) belang. Dus ook hier, zie je vagina graag. Omarm haar, welke vorm, kleur of geur ze ook heeft. Waardeer haar en verstop haar niet. Geef ze lucht, liefde, aandacht en zorg. Maar ga ook regelmatig op onderzoek: kijk in de spiegel, verwen haar en praat met haar. Taboes op tafel. Alle vagina’s bezitten bijzondere krachten. Van intens genot, tot een kind ter wereld brengen.”

 

Wat wens je iedere vrouw toe?

 

“Ik wens alle vrouwen een heerlijke band met hun eigen lijf. Daarom ijver ik voor meer sensual selfcare, in welke vorm dan ook. Bedenk bijvoorbeeld rituelen, voel je mooi zoals je bent, dans de sterren van de hemel, ga voor niets minder dan de slappe lach en luister naar de wijsheid van je eigen lichaam.”

 

 

Geprikkeld om deel te nemen aan een Souper Sensuelle? Verwacht je aan een sensual selfcare session, heerlijke lunch & intieme conversaties.

Zaterdag 17/6/2023, van 10 – 15 uur, in The Goddess Temple Antwerp

Schrijf je in via forms.gle/aPpPnoKG6zCSdkj88

 

Katrien Maes
+32479949100
katrien@sensuelle.me

Wil jij je ook terug goed in je vel voelen?

Bestel Happy You nu