fbpx

Inge en Yasmine zijn laaiend enthousiast over hun nieuwe levensstijl

 

De zomer was voor Inge en Yasmine hét seizoen bij uitstek om nieuwe gewoonten vast te leggen. Vanwege hun drukke agenda en sociaal leven, zochten ze hulp via Happy You. Hieronder ontdek je de ervaringen en resultaten. Pssst: be prepared!

Scroll animation page

Meet Happy Girl Inge

 

“Acht weken geleden startte ik vol goede moed aan het Happy You-traject. Ik hoopte daarmee zo snel mogelijk overtollige kilo’s te verliezen, gezonde voeding te omarmen en fitter door het leven te fladderen. Als echte levensgenieter leek me dat op het eerste gezicht een moeilijke klus. Maar niets bleek minder waar… Intussen kijkt de weegschaal me lachend aan: – 8 kg!  EN ik geniet in gezelschap met vrienden nog steeds van mijn glaasje(s) rosé. Ik ben Xenia van Happy You ontzettend dankbaar. Ze heeft mijn ogen geopend en mijn kijk veranderd. Gezond eten en leven hoeft helemaal niet saai te zijn. Integendeel zelfs, je kan er heel wat kanten mee uit.”



vermageren

Meet Happy Girl Yasmine

 

“Recent volgde ik het 30 Day Weightloss & Lifestyle programma van Happy You. Daarmee hoopte ik meer structuur in mijn leven aan te brengen. En eerlijk toegegeven, ben ik aangenaam verrast door de resultaten.  Ik eet gezond (én lekker), doe aan sport, vind rust en schenk aandacht aan zelfzorg.  Maar dat is lang nog niet alles…  Deze levensstijl in combinatie met de nodige supplementen hebben geleid tot gewichtsverlies. Win-win. 🙂 Natuurlijk zijn er ook momenten waarop ik uitgedaagd werd. Denk bijvoorbeeld aan sociale aangelegenheden of gevoelens/emoties. Hoe ik daarmee omging? Om te voorkomen dat ik me aan de verleiding verloor, nam ik contact met Xenia op. Zij stond gelukkig 24/7 klaar met allerhande tips & tricks.”



vermageren

Wil jij je ook terug goed in je vel voelen?

Bestel Happy You nu