fbpx

Live & online Webinar: Happy Summer Proof

 

Geraak je maar niet van die vervelende (zwangerschaps)kilo’s af of blijf je kampen met problemen zoals acne, vermoeidheid en een opgeblazen gevoel? Ook nadat je talloze diëten volgde en sportsessies bijwoonde? Om jou te helpen bij de zoektocht naar een evenwicht eet- en leefpatroon voor de start van de zomer, organiseert diëtiste en voedingsexperte Xenia Protogeros op maandag 3 april om 19u30 een online & live webinar.

 

Met Happy You start je 30 dagen lang de dag met een dosis natuur in druppelvorm voor extra energie en doorzettingsvermogen. Recepten, richtlijnen en voedingsinzichten zorgen voor het happy lichaam. Voor het happy hoofd zijn er onder andere meditatietechnieken, slaaptips en skincare routines. Het is net met deze holistische aanpak dat Happy You zich onderscheidt van andere programma’s. Het is geen kortstondig crashdieet dat je nadien met een jojo-lijf opzadelt.

Scroll animation page

Ben je benieuwd hoe Happy You jou begeleidt richting een nieuwe ‘ik’ waarbij je jouw doel bereikt en op lange termijn behoudt? Schrijf je dan in via de onderstaande link:

 

Bereik en behoud jouw doel in 30 dagen!

 

📅 ma 3 april

⏱ 19u30 

🌐 online & live: replay nadien 48h beschikbaar

👩‍🏫 diëtiste en voedingsexperte Xenia Protogeros als host 

 

Schrijf je hier in

 

 

Can’t wait to meet you! 

 

xoxo,

Xenia

Wil jij je ook terug goed in je vel voelen?

Bestel Happy You nu