fbpx

Onze Happy girls vertellen graag over hun ervaringen met Happy You

 

Wil jij jezelf na een drukke of moeilijke periode opnieuw verbonden voelen met je lichaam? Ben je helemaal klaar voor een uitgedokterd gebalanceerd leven na te streven? Schuif je zonder angst je oude gewoonten aan de kant en wil je je voortaan focussen op een gezondere levensstijl? Op al deze vragen beantwoordden Happy girls Elke en Sacha volmondig ‘ja’ en startten daarom heel overtuigd al meerdere keren onze HY-kuur. Benieuwd welke ervaringen zij met Happy You hebben? Kom het nu te weten. 

Scroll animation page

Meet Happy Girl Elke 

“Ik was een aantal kilo’s aangekomen en die wilde ik zo snel mogelijk wegwerken. Ik verlangde naar mijn oude, gefinetuned lichaam dat me fit in mijn vel deed voelen. Ik hoopte met Happy You een gezonde levensstijl te kunnen uitbouwen, én ja hoor, met groot succes tot gevolg. Ik ben ondertussen anderhalf jaar een trouwe Happy You girl. Ik ben Xenia zo ontzettend dankbaar om me te helpen bewust aandacht te schenken aan mindful eten. Happy You geeft je niet het idee dat je een dieet aan het volgen bent, integendeel. Afgelopen tijd heb ik tal van nieuwe gerechtjes (jummie jummie!) leren kennen, gezondere alternatieven ontdekt en de drang naar zoet sterk verminderd. Het valt mijn vrienden en familie ook op dat ik stukken beter in mijn vel zit en ein-de-lijk de beste versie van mezelf heb bereikt. Eén ding is zeker: ik ben zonder enige aarzeling gelukkiger en voel me top bij deze levensstijl.”

 

 

 

 

 

 

"Ik was al een tijdje op zoek naar iets dat me zou helpen om me terug zelfverzekerd te voelen. Happy You gaf me dat gevoel, zowel qua mind als body."

 

Meet Happy Girl Sacha

 

“Ik volg voor de derde keer de 30 dagen Happy You kuur. Er zijn af en toe periodes van drukte en stress waardoor ik minder goed voor mijn mind & body zorg. Ik voel me moe, kamp met darmproblemen en een opgeblazen gevoel, gewichtstoename, eczeem kwaaltjes, etc. Ik verlang op dergelijke momenten erg naar een volledige reset voor mijn lichaam. En Happy You geeft me deze reset. Na een aantal dagen verdwijnen alle kwaaltjes als sneeuw onder de zon en voel ik me steeds meer fit, uitgerust en lekker in mijn vel. Tijdens mijn drukke weekplanning zijn de recepten ook heel erg handig: ze zijn snel en makkelijk klaar te maken, én gewoonweg superlekker. Daardoor is het programma nog makkelijker vol te houden en heb ik zelfs tijd en energie over om aan lichaamsbeweging te doen. Het werkt met andere woorden voor je hele mind: erg happy door Happy You!”

 

 

"Loud and clear: erg happy door Happy You. Ik ben heel blij met jou, Xenia"

Wil jij je ook terug goed in je vel voelen?

Bestel Happy You nu