fbpx

Zo geraak je van die vervelende zomerkilo’s af

 

Zodra het einde van een deugddoende vakantie nadert, wil je weer van die vervelende zomerkilo’s af. Alleen rest je de vraag: hoe doe je dat gemakkelijk en snel? Met deze tips in het achterhoofd ben je bereid om je oude, gezonde levensstijl te herpakken. 

 

Gezellig uit eten gaan, royaal barbecueën, de ijsbar passeren, op terras nakletsen… Het zijn een voor een activiteiten die beslist bij de zomer horen. Alleen ontkom je niet aan die vervelende zomerkilo’s. Eerst negeer je ze. Maar wanneer september in zicht is, bekom je liefst zo snel mogelijk de fitste en gezondste versie van jezelf. Hoewel dat een onmogelijke klus lijkt, bestaan er enkele belangrijke tips om je te helpen.

Scroll animation page

Reset your body 

 

De slagzin “reset your body” is veelzeggend, maar in dit geval wil het maar een ding betekenen. Je maakt weliswaar plaats voor nieuwe routines door oude gewoonten overboord te gooien. Tip: pas kleine aanpassingen toe die jouw productiviteit vergroten. Dat kan gaan van ochtendrituelen tot suikerbeperkingen en sportsessies. Het Mindfulness Playbook van Happy You begeleidt je tijdens deze reis en maakt het mogelijk om je lichaam in een mum van tijd te adapteren aan de nieuwe levensstijl.

 

Rebalance your food & life

 

Voel je je na de aanpassingen fitter? Dat is goed nieuws! Je bent dan in staat om de focus te leggen op gezond eten. Zo leer je met de zogenaamde honger-verzadigingssignalen omgaan, vergaar je kennis over ingrediënten die je energieniveau boosten en begrijp je voedingsetiketten als de beste. Drie E-books zijn noodzakelijk voor je eerste gewichtsverlies: Food Bible, 30 Days of Happiness en Etiketten Lezen.

 

Reborn your inner goddess

 

Nu je beschikt over alle voedingsinzichten en de eerste veranderingen aan de buitenkant zichtbaar zijn, richt je je op de ontwikkeling van een beter zelfbeeld. Als je jezelf niet met anderen vergelijkt, je vasthoudt aan dankbaarheid en je tracht alle gifstoffen uit je lichaam te verwijderen, wint je lichaam almaar aan kracht om het traject verder te zetten. Wat je op zijn beurt stimuleert om meer kilo’s te verliezen. 

 
Deze tekst is geschreven door Yannick Van Frausem

 

Wil jij je ook terug goed in je vel voelen?

Bestel Happy You nu