fbpx

Over Xenia Protogeros

Mijn passie is om mensen te zien transformeren naar de gezondste en gelukkigste versie van zichzelf. Ik wil hen graag de tools meegeven zodat ze makkelijk en efficiënt terug de balans terugvinden in hun voeding en welzijn. En dit voor altijd!

ONTSTAAN VAN HAPPY YOU

Op dit moment heb ik een gezonde relatie met voeding en met mijn zelfbeeld, dit is jammer genoeg niet altijd zo geweest. Op zeer jonge leeftijd ontdekte ik het principe van diëten, dat niet veel later een ongezonde obsessie werd. De weegschaal was mijn vijand én mijn beste vriend. Gelukkig koos ik op tijd voor de juiste weg en dat wil ik ook jullie leren!

In 2014 ben ik afgestudeerd als erkend diëtiste aan de AP Hogeschool. Kort daarna maakte ik de beslissing een diëtistenpraktijk te openen. Ik begeleidde verschillende type mensen: van topsporters tot zwangere vrouwen en zelfs mensen met bepaalde ziektebeelden,… Tot ik gebeten werd door de orthomoleculaire voedingsleer. Ik verdiepte me hier meer in, niet veel later volgden er nog meerdere cursussen zoals mindful & intuïtief eten. Tijdens dit proces is Happy You ontstaan! Een happy traject waar we ons niet enkel focussen op voeding, maar ook op het algemeen welzijn en de mindset rond voeding. Ik haal erg veel voldoening uit alle lieve berichtjes die ik dagelijks krijg van mijn Happy People. Mijn doel is om je terug goed in je vel te laten voelen en waar je voorgoed af bent van dat vermoeid gevoel en die opgeblazen buik! Mijn doel en jouw doel is: het gezondste gewicht bereiken en behouden voor de rest van je leven. A Better You is a Happy You!

Klaar voor een nieuwe start?

Voel je goed van binnen en buiten.
Ga met Happy You in 30 dagen naar herstel en evenwicht.

Begin hier je happy lifestyle