fbpx

Happy How?

Hoe neem je het product?

  • Je neemt 10 ml van het flesje ‘s morgens in op een nuchtere maag.
  • Maak gebruik van de pipet (10x) of van de lepel (2x 5ml) en giet over in 1 glas met (lauw) water.
  • Let op: het product is net niet tot op morshoogte gevuld.
  • Voeg eventueel citroen toe voor extra smaak.
  • Drink je glas meteen leeg.
  • Ontbijten doe je minstens 30 min later.
  • Laat ook enige tijd tussen als je medicatie neemt (bv. schildklier).

NOG ENKELE TIPS...

1. Stel je doelen en valkuilen op
Noteer elke week wat je belangrijk vindt tijdens je happy proces. Op welke 3 aandachtspunten ga je letten? Waar ligt je valkuil en hoe ga je dit implementeren in je dagelijks leven? Stel hierbij kortetermijndoelen op. Zo werkt het behalen van de successen motiverend, ook al zijn ze nog zo klein.

2. Track je maaltijden
In het begin kan het handig zijn om je voeding te tracken. Neem daarom eerst goed de Food Bible en de 30 Days of Food Happiness door. Zo voorkom je dat je te veel of verkeerd eet. Probeer zoveel mogelijk je maaltijden samen te stellen met natuurlijke en verse producten. Hierdoor weet je zeker dat je geen verborgen rommel binnen krijgt en dat je lichaam wordt voorzien van de juiste voedingsstoffen en vitaminen.

3. Maak je niet te druk om de weegschaal
De stress om de weegschaal zorgt waarschijnlijk voor meer problemen dan er daadwerkelijk zijn. Mocht het afvallen niet zo snel gaan, dan spelen er altijd verschillende factoren mee. Ook geeft de weegschaal soms een vertekend beeld. Kijk daarom in de spiegel wat het met je lichaam doet óf meet bijvoorbeeld elke week je lichaamsmaten op met een meetlint.

4. Zorg voor voldoende beweging
Leer stap per stap om beweging gemakkelijk en laagdrempelig te integreren in je dagelijks leven. Je zal merken dat je veel sneller resultaat behaalt dan wanneer je alleen je eetpatroon aanpast.

5. Self care = self love!
Besteed aandacht aan jouw mentale welzijn. Afvallen kan een moeilijk proces zijn met ups & downs. Zorg dat je je niet alleen fysiek, maar ook mentaal goed in je vel voelt.

En nog 1 ding…. Het gaat je lukken!
Met de juiste motivatie, doorzettingsvermogen en de steun van de Happy You community. Je krijgt tips, advies en hulp om je happy journey zo vlot mogelijk te doen verlopen. Samen werken we toe naar een gezonde en fitte versie van jezelf! Wij zijn er klaar voor, jij ook?