fbpx

De 5 trucs die ik gebruik om tijdens de feestdagen in balans te blijven

Scroll animation page

De vakantieperiode is één van mijn favoriete perioden van het jaar.

Ik geloof dat we absoluut nog steeds kunnen genieten van de feestdagen, sociaal zijn, alcohol drinken, heerlijk eten – en in deze tijd jezelf GOED VOELEN en zonder aan te komen en een opgeblazen gevoel te krijgen. Bij gezond leven draait alles om met mate genieten van alles – ontbering is niet toegestaan tijdens het programma en het zou zeker geen onderdeel moeten zijn van je eindejaarsfeesten. De verleiding om te veel te eten en te drinken is echter des te groter tijdens de feestdagen.

 

Het leven van Happy You draait helemaal om uitgebalanceerd eten en bewust genieten. Onze eenvoudige tips & uitgebreid programma zijn effectief en hebben bewezen te werken voor meer dan 400 mensen in de Happy You gemeenschap. Dus, hier zijn mijn beste voedingstips om je door de festiviteiten te helpen met een verzadigd, voldaan en sterk gevoel – zonder schuldgevoel.

 

  1. Kom nooit hongerig naar evenementen/feesten – Eet een  eiwitrijke snack voordat je op pad gaat als je uitgehongerd op je feest aankomt, weten we allemaal wat er waarschijnlijk gaat gebeuren. We grijpen alles wat in zicht is vast en helaas vliegen gezonde keuzes het raam uit! Dus ik eet meestal een eiwitrijke snack voor een feestje zoals gekookte eieren, hummus met wat rauwe groenten, Griekse yoghurt met kaneel en zaden of een vegan eiwitshake of een skinny balls

 

  1. Eet altijd een uitgebalanceerd bord
 – Eet tijdens deze feestdagen genoeg van het juiste voedsel bij elke maaltijd om een vol en verzadigd gevoel te krijgen. Door dit te doen, zult u niet de behoefte voelen om te overdrijven met een dessert of snoep. En zorg dat je altijd je voldoende groenten binnenkrijgt.

 

  1. Drink matig alcohol en neem het tempo aan – Geef jezelf toestemming om te drinken, maar denk na over slimme keuzes + matiging. Mijn regel is: stop bij 1-3 drankjes op een feest/evenement en geniet van de beste keuzes door traag te drinkenvermijd toegevoegd fruitsap, mixdrankjes & cocktails. Wodka, champagne en gin zijn betere opties en meng ze eventueel met bruiswater, verse limoen, komkommer of kokoswater. Voeg vers fruit en munt toe voor een feestelijk gevoel. Kies indien mogelijk rode wijn boven witte wijn. Of drink tussendoor één van onze lekkere mocktails

 

  1. Blijf actief
 – Streef ernaar om elke dag 20 tot 30 minuten aan beweging te doen. Ga een stevige wandeling maken, neem deel aan een leuke groepsles of volg een online lesje mee van bijvoorbeeld Pamela Reif. Luister naar je lichaam en negeer geen signalen.

 

  1. Het is oké om nee te zeggen – wees zelfverzekerd en zeg beleefd ‘nee, bedankt’ als je een minder gezonde optie wordt aangeboden waar je je niet prettig bij voelt.

 

Mijn programma bevat al mijn gidsen voor gezond eten en tips om uit eten gaan! Ook ontvang je lekkere & feestelijke recepten bij het deelnemen aan het programma. Bezoek onze website voor meer informatie over het Happy You product & programma

Happy Holidays

X

Fijne & gezonde feestdagen!

Wil jij je ook terug goed in je vel voelen?

Bestel Happy You nu