fbpx

NIEUW ONLINE: neem nu een kijkje in het nieuwe 10 dagen Reset-programma

Tijdens dit verkorte traject leg je niet alleen de focus op een gezonder eetpatroon, maar ga je eveneens aandacht schenken aan jouw mind & body. Door gebruik te maken van allerhande online receptjes, tips en tricks, de Food Bible, het Mindfulness Playbook, … blijf je gemotiveerd om in een mum van tijd je gehoopte resultaat te bereiken. Je gooit als het ware je oude (lees ook slechte!) gewoonten overboord en gaat op zoek naar nieuwe gewoonten. Zoals een beter slaapritme, meditatie- en yogaoefeningen, sportuitjes, minder belastende voeding en frequente selfcare behandelingen.

 

 

Scroll animation page

What’s in it? 

 

  • Met behulp van diëtiste en voedingsexperte Xenia Protogeros ga je in 10 dagen tijd op zoek naar een gezondere levensstijl en beter voedingspatroon. 
  • Door middel van een dosis natuur in druppelvorm voel je meer energie om de dag door te komen en voel je effectief het doorzettingsvermogen om je drang naar zoet te weerstaan.
  • Voor je happy body vind je in de Food Bible tal van voedingsinzichten en richtlijnen. 
  • Online inspiratie van gerechtjes met mediterrane insteek.
  • Tijdens deze korte periode richt je jezelf op het respecteren en resetten van je lichaam. Je leert oude gewoontes af en focust je zoveel mogelijk op betere alternatieven. Het Mindfulness Playbook helpt je bij een beter slaapritme, meditatie- en yogaoefeningen, sportuitjes, minder belastende voeding en frequente selfcare behandelingen. 
  • Voor dat laatste gebruik je onze Happy Dry Brush. Het concept is simpel: je geeft je huid een verkwikkende boost door droog te borstelen. 
  • Deze hele waslijst aan goedjes voor slechts 99 euro

 

Voor wie is het Reset-programma bedoeld?

 

Heb je nog geen dieet gevonden dat perfect bij jou past, dan is het Happy You Reset-programma een absolute must-try. Na tien dagen kan je overweg met een nieuwe eetgewoontes, heb je de moed gevonden om terug te sporten en maak je bewust meer tijd voor jezelf. Aan het einde van de rit kan je je traject verlengen met 30 dagen om je een nog beter resultaat te bereiken. Daarvoor koop je via de website happyyou.be het Refill-pakket. Hetzelfde wordt aangeraden voor HY-klanten die eerder het 30 dagen traject volgden. Het Reset-programma is enkel bedoeld voor zij die de eerste stapjes naar de ‘nieuwe ik’ nog moet zetten.

Wil jij je ook terug goed in je vel voelen?

Bestel Happy You nu